21 03 2015
INFOUART Nr. 6, Buletini javor informues mbi aktivitetet në Universitetin e Arteve

18 03 2015
Takim me Zv. Ambasadorin e Izraelit në Universitetin e Arteve

17 03 2015
Koncert përurues me pianon koncertale në Universitetin e Arteve

10 03 2015
Vizita e Ambasadorit Francez në Universitetin e Arteve

2 03 2015
Universitetit të Arteve i dhurohet një piano koncertale "Yamaha C7X"

27 02 2015
INFOUART Nr. 3, Buletini javor informues mbi aktivitetet në Universitetin e Arteve

20 02 2015
INFOUART Nr. 2, Buletini javor informues mbi aktivitetet në Universitetin e Arteve

14 02 2015
INFOUART, Buletini javor informues mbi aktivitetet në Universitetin e Arteve

23 01 2015
Datat e provimeve sezonale, Janar - Mars 2015

14 01 2015
Përfitimi i bursës nga studentët që ndjekin programet e studimeve të ciklit të parë me kohë të plotë, në Fakultetet e UART

13 01 2015
Njoftim mbi zhvillimin e zgjedhjeve të parakohshme për Dekan në Fakultetin e Muzikës

27 11 2014
Publikohen listat me studentët fitues të regjistruar në programet e studimit të ciklit të dytë në Fakultetet e Universitetit të Arteve

27 11 2014
Fakulteti i Artit Skenik, Dega Regji Filmi & TV ishte pjesëmarrëse në edicionin e 13 të Festivalit të Filmit CineDays në Shkup

26 11 2014
Takim me Drejtorin e Akademisë Kombëtare të Artit Dramatik “Silvio d’Amico” në Romë

3 11 2014
U nda nga jeta Prof. Albert Paparisto, muzikolog, kompozitor dhe drejtues i shquar i institucioneve të kulturës dhe muzikës.

23 10 2014
Zhvillimi i konkurseve të pranimit dhe mënyrat e vlerësimit në disa programe studimi të ciklit të dytë me kohë të plotë, në UART, në vitin akademik 2014-2015

21 10 2014
Aplikimet në programet e studimit të ciklit e dytë me kohë të plotë në Universitetin e Arteve, për vitin akademik 2014-2015

30 09 2014
Regjistrimi i kandidatëve fitues në ciklin e parë të studimeve BACHELOR, për vitin akademik 2014 - 2015 në Universitetin e Arteve

18 09 2014
Regjistrimi i kandidatëve në ciklin e parë të studimeve në Universitetin e Arteve

16 09 2014
Publikohen nga AKP listat e fituesve të raundit të parë, faza e parë, për konkurset e pranimit të ciklit të parë BACHELOR në Universitetin e Arteve

6 09 2014
Rezultatet e konkurseve të pranimit për ciklin e parë të studimeve BACHELOR në Universitetin e Arteve, për vitin akademik 2014-2015

3 09 2014
Njoftim mbi numrin e kandidatëve të regjistruar në fakultetet e UART për konkurset e pranimit, për vitin akademik 2014-2015

1 09 2014
Zhvillimi i konkurseve të pranimit në Universitetin e Arteve

30 08 2014
Transferimi i studimeve në vite të ndërmjetme, në Ciklin e Parë të Studimeve me kohë të plotë në UART, viti akademik 2014-2015

27 08 2014
Kalendari i sezonit të provimeve të vjeshtës për vitin akademik 2013-2014

20 08 2014
Publikohet lista e kandidatëve të cilët duhet të regjistrohen për të marrë pjesë në konkurset e pranimit të UART, për vitin akademik 2014-2015

15 08 2014
Njoftim mbi konkurset e pranimit per ciklin e pare te studimeve BACHELOR ne Fakultetet e Universitetit te Arteve, per vitin akademik 2014-2015

31 07 2014
Universiteti i Arteve Tiranë dhe Ministria e Kulturës së Shqipërisë organizojnë Ekspozitën Ndërkombëtare “Coexistence: for a new Adriatic Koinè”

17 07 2014
Rregulloret dhe kriteret e konkurseve të ciklit të parë "Bachelor" dhe të ciklit të dytë "Master", në Fakultetet e Universitetit të Arteve, për vitin akademik 2014 -2015

26 06 2014
Simpoziumi shkencor ndëruniversitar - Perspektiva e marrëdhënieve mes Universitetit të Tiranës dhe Universitetit Aristoteli, Selanik

12 06 2014
Studentet e UART fitojnë çmimin e parë në Konkursin Ndërkombëtar të Skulpturës EDGARDO MANUCCI

5 06 2014
Miratohen rregulloret dhe kriteret e konkurseve te Ciklit te I-re dhe te Ciklit te II-te te studimeve ne UART per vitin akademik 2014-2015.

4 06 2014
Publikohet kalendari me datat e provimeve te sezonit te Veres, Qershor - Korrik 2014

4 06 2014
Vizita në Fakultetin e Arteve të Bukura, Universiteti i Seviljes

8 05 2014
Publikohet kalendari me datat e provimeve te mbartura

25 04 2014
Konferenca per shtyp e Universitetit te Arteve si partner i projektit ARTVISION - A LIVE ART CHANNEL, gjate Festivalit te Librit dhe Artit

25 04 2014
Njoftim - Komunikim me mediat rreth projektit ArTVision, Universiteti i Arteve

24 04 2014
Pjesemarrja e Universitetit te Arteve ne Festivalin e Artit dhe Librit

23 04 2014
Pjesemarrja e Universitetit te Arteve ne panairin e Festivalit te Librit dhe Artit, si pjese e projektit ARTVISION - A LIVE ART CHANNEL

7 04 2014
Universiteti i Arteve organizon edicionin e dytë të Festivalit "Flauti Magjik"

2 04 2014
Proçedura e aplikimit Online per Karten Bashkiake te Studentit

25 03 2014
Vizite e Rektorit te Universitetit Bedër ne Universitetin e Arteve

24 03 2014
Hapet në Galerinë FAB ekspozita fotografike e artistit Mikel Temo, A LIFE BORN SO FAR

24 03 2014
Marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit të Arteve dhe Universitetit të Seviljes, Spanjë

20 03 2014
Thirrje për aplikim për pjesëmarrje në Ekspozitën ART IN PORT të projektit ArTVision

18 03 2014
Hapet ne Galerine FAB ekspozita TIME

17 04 2014
Mbledhja e dyte e Komitetit Drejtues te projektit arTVision - A Live Channel, organizuar nga Ministria e Kultures

3 03 2014
Takim ne UART për zgjerimin e bashkëpunimeve institucionale përtej projektit arTVision

19 02 2014
Shqipëria do të marrë pjesë në programin e ri të BE, Erasmus+

11 02 2014
Konkursi i Trete i Muzikes Nderkombetare ANTON GARCIA ABRIL

7 02 2014
Homazhet e ndarjes nga jeta të Violinistit të madh, Prof. Ibrahim Madhi

30 01 2014
Takim i Rektorit te UART, Prof. Petrit MALAJ me Konsullin e Ambasades Turke

28 01 2014
Takim i Rektorit te UART me Atasheun Kulturor në Ambasadën Gjermane

23 01 2014
U zhvillua mbledhja e hapur e Senatit Akademik te UART

17 01 2014
Kalendari i Provimeve Sezonale Janar - Shkurt 2014

28 01 2014
Marreveshje bashkepunimi ndermjet Universitetit te Arteve dhe Konservatorit Shteteror te Moskes Çajkovski

9 12 2013
Hapet ne Galerine FAP ekspozita HISTORI NEN RIKONSTRUKSION

25 11 2013
Shfaqet koncerti ekskluziv Udhetimi i Jashtezakonshem Muzikor PRELUDE

22 11 2013
Aktivitete ne UART ne kuader te nismes TA PASTROJME SHQIPERINE NE NJE DITE

13 11 2013
Listat e fituesve te raundit te II-te ne programet e studimit me kohe te plote per vitin akademik 2013-2014

7 11 2013
Shfaqet nje prej fimave me te sukseshem te kinemase Koreane ne sallen e madhe te UART

22 10 2013
Skenaristi francez Guy Mousset, një Atelie 5-ditor me studentët e Fakultetit të Artit Skenik të Universitetit të Arteve

17 10 2013
Ekspozita audio-vizuale SHQIPERIA NE VITIN 1957 në dritën e koleksionit Fiedler

7 10 2013
Fillimi i vitit të ri akademik 2013-2014 në Universitetin e Arteve

30 09 2013
Vizita në Budapest në Akademinë e Muzikës Liszt dhe në Universitetin e Teatrit, Filmit Artistik e Televizionit

20 09 2013
Listat e fituesve për vitin akademik 2013 -2014 në programet e studimit me kohë të plotë të Universitetit të Arteve

17 09 2013
Regjistrimet për ciklin e dytë të studimeve me kohë të plotë për vitin akademik 2013-2014, në Universitetin e Arteve

10 09 2013
Kalendari i provimeve sezonale, Shtator 2013

9 09 2013
Publikohen rezultatet e konkurseve të pranimit në Universitetin e Arteve

31 08 2013
Njoftim mbi dorëzimin e dosjeve për pedagogë të ftuar në UART

29 08 2013
Publikohen emrat e konkurrentëve të regjistruar pranë fakulteteve të UART për të gjitha programet e studimit

20 08 2013
Lista e konkurrenteve per vazhdimin e studimeve ne UART per vitin akademik 2013 - 2014

20 08 2013
Kriteret dhe rregulloret e Konkurseve te Pranimit per vitin akademik 2013-2014 ne Universitetin e Arteve

29 06 2013
Galeria FAB ne datat 29 Qershor - 7 Korrik do te mireprese Diplomat 2013 te Fakultetit te Arteve te Bukura

26 06 2013
Studentet e UART vleresohen ne edicionin e 10-te te CMIMIT NDERKOMBETAR PER SKULPTUREN EDGARDO MANNUCCI

19 06 2013
Hapet ne Galerine FAB ekspozita NEW VOICE - STREET ART

23 01 2015
Datat e provimeve sezonale, Qershor-Korrik 2013

10 06 2013
Publikohen kriteret dhe rregulloret e Konkurseve te Pranimit per vitin akademik 2013-2014 ne Universitetin e Arteve

10 06 2013
Hapen aplikimet per pjesemarrje ne PRAKTIKEN NDERKOMBETARE PARLAMENTARE IPS, per vitin 2014.

28 05 2013
Atelieri TEKSTIL MODE prezanton ekspoziten AUTOPORTRET, realizuar me punimet me te mira te vitit shkollor 2012-2013

23 05 2013
URA ME TRI HARQE 2013

20 05 2013
Njoftim mbi aktivitetin artistik URA ME TRI HARQE

20 05 2013
Shfaqja e filmit La Délicatesse dhe takim i studenteve te Filmit me skenarisitin David Foenkinos

15 05 2013
Vizite Zyrtare ne Institucione te Artit ne Serbi

13 05 2013
Hapet ne Galerine FAB ekspozita IDENTITETE KOLONJARE - Udhetim fotografik 1900-1945

27 04 2013
Prezantimi i Arkivës Dixhitale dhe Katalogut Elektronik në Bibliotekën e Universitetit të Arteve

25 04 2013
Konkursi Ndërkombëtar Vokal STANISTAW MONIUSZKO në Teatrin e Operës Kombëtare në Varshavë

25 04 2013
Hapet ne Galerine FAB ekspozita personale e artistes franceze Beatrice Richard de Saint Jean

11 04 2013
Takim me ish-ambasadorin italian Mario Bova

11 04 2013
Hapet ne Galerine FAB ekspozita MAJLINDA FOREVER

28 03 2013
Ne Galerine FAB hapet ekspozita e organizuar nga atelieri Multimedia, Fakulteti i Arteve te Bukura

26 03 2013
Ne Fakultetin e Arteve te Bukura u mbajt seminari me teme TRE DITE FUTURIZEM NE SHQIPERI

25 03 2013
U organizua ne UART seminari i hapur i baletit gjithperfshires, ne bashkepunim me British Council

25 03 2013
Kursi i I-re Master Aktrim ve ne skene vepren MASE PER MASE nga William Shakespeare

15 03 2013
Takim me Perfaqesues te Fakultetit te Arteve te Universitetit te Prishtines, Kosove

15 03 2013
Vendosje bashkepunimi midis Universitetit te Arteve dhe Universitetit HAXHI ZEKA, Peje

12 03 2013
Ekspozita RETROSPEKTIVE DHE REALITET: Gra dhe vajza shqiptare te suksesshme ne bote

28 02 2013
Hapet ne Galerine FAB ekspozita UDHETIMI I DYTE

12 02 2013
Hapet ne Galerine FAB ekspozita PORTRET HISTORIK

25 01 2013
Galeria FAP prezanton ekspoziten personale te alpinistit Fation Plaku, nje nga pjesmarresit e grupit qe ngjiti Everestin vitin e kaluar

22 01 2013
Universiteti i Arteve zhvillon analizën vjetore për vitin 2012

7 01 2013
Hapet ne Galerine FAP edicioni i 2-te i ekspozites TE GJITHE MBI NJE QIELL

17 12 2012
Zhvillimi i Seminarit Kombetar mbi ÇESHTJE TE ETIKES NE VEPRIMTARITE SHKENCORE

10 12 2012
Hapet ne Galerine FAP ekspozita (UN)CENSORED e fotografit kosovar Fahredin Spahija

6 12 2012
Prezantimi i Projekteve JoinEU-SEE, Basileus dhe Sigma, te Programit Erasmus Mundus

27 11 2012
Hapet ne Galerine FAP ekspozita UDHET 2, ne kuader te eventeve per 100 Vjetorin e Pavaresise

23 11 2012
KONCERT I MADH FESTIV PER 100 VJETORIN E PAVARESISE

21 11 2012
Ekspozita ERDHI KOHA E ARBRIT e artistit Kosovar Agim Ramadani

11 11 2012
Galeria FAP Prezanton Ekspoziten VIZATIME 60/80

7 11 2012
Universiteti i Arteve vlereson me cmimin MIRENJOHJE Znj. June Emerson

7 11 2012
Aplikimet per karten e Studentit ne Universitetin e Arteve

29 10 2012
Hapet ne Galerine FAP ekspozita NJE HERE E NJE KOHE.....NE KOHE EDHE NJE HERE!

29 10 2012
Universiteti i Arteve i jep titullin DOCTOR HONORIS CAUSA Z. Claudio Gubitosi

12 10 2012
Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit me Giffoni Experience

18 09 2012
Shpallen fituesit e Fazes se Pare per konkurset e pranimit 2012-2013 ne Universitetin e Arteve

18 09 2012
Informacion mbi regjistrimet ne Universitetin e Arteve per vitin akademik 2012-2013

17 09 2012
Datat e provimeve te sezonit te vjeshtes ne Universitetin e Arteve

3 09 2012
Publikohen rezultatet e vleresimeve nga konkurset e pranimeve per vitin akademik 2012-2013

23 08 2012
Transferimi i studimeve ne Universitetin e Arteve per vitin akademik 2012-2013

15 08 2012
Publikohen listat e kandidateve per konkurim ne Konkurset e Pranimit 2012-2013

2 08 2012
Njoftim per konkurentet pjesemarres ne konkurset e pranimit FM

27 07 2012
Informacion mbi konkurset e pranimit ne Universitetin e Arteve

14 07 2012
Vizita e Rektorit dhe Zv/Rektorit te UART ne Konservatorin e Moskes ÇAJKOVSKI

3 07 2012
Hapet ekspozita SCULPTURE, realizuar me punime të zgjedhura të Atelierit të Skulpturës, Fakulteti i Arteve të Bukura

14 06 2012
Datat dhe oraret e provimeve te semestrit te dyte ne Universitetin e Arteve

12 06 2012
Ne Galerine FAP hapet ekspozita COLORS e piktorit Azem Kucana

6 06 2012
Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me UART organizojne shfaqjen e dokumentarit mbi piktorin Italian Piero Guccione

5 06 2012
Dramaturgu Britanik Graham Whybrow viziton Universitetin e Arteve

1 06 2012
Stina Koncertore e Pranveres ne Universitetin e Arteve

25 05 2012
Workshop ne Biblioteken e Universitetit te Arteve mbi prezantimin e burimeve elektronike te EBSCOhost

23 05 2012
Galeria FAP inaguron ekspoziten PROCES 2012 me punime te atelierit Tekstil & Mode, Fakulteti i Arteve te Bukura

19 05 2012
Publikohen kriteret e konkurseve te pranimit ne Universitetin e Arteve per vitin akademik 2012-2013

16 05 2012
Galeria FAP inauguron ekspoziten ATELIE 2012

4 05 2012
Vizita e Rektorit te Universitetit te Arteve dhe Dekanit te FAS ne Akademine e Breras ne Milano

30 04 2012
Ne Galerine FAP hapet ekspozita Andata-Ritorno

23 04 2012
90-Vjetori i vendosjes së marrëdhenieve diplomatike ndërmjet Hungarisë dhe Shqipërisë

20 04 2012
Kursi Master - Dega Aktrim, ve ne skene performancen BABAI nga August Strinberg

18 04 2012
Hapet ne Galerine FAP ekspozita Ngjyrat e Pranveres

20 03 2012
Ne Galerine FAP inaugurohet Ekspozita Enderrimtare te Realitetit

13 03 2012
Ne Universitetin e Arteve u mbajt mbledhja e pare e Senatit Akademik per periudhen 2012-2016

9 03 2012
Presidenti i Republikës dekretoi emërimin e Rektorëve të zgjedhur të Universiteteve Publike Shqiptare

28 02 2012
Hapet ne Galerine FAP Ekspozita NEW ORLEANS - FOTOREPORTAZH

20 02 2012
Hapet ne Galerine FAP Ekspozita Nga Pllakati tek Posteri

22 01 2012
Prezantohet Sistemi Dixhital i Menaxhimit te Studenteve ne Universitetin e Arteve

19 01 2012
Vizita e Presidentit te Republikes ne Galerine FAP

1 02 2012
Ceremonia me rastin e 45 vjetorit te krijimit Universitetit te Arteve

14 12 2011
Koncert Festiv me rastin e 45 - vjetorit te krijimit te Universitetit te Arteve

13 12 2011
Vizita e ambasadorit Hungarez Dr. Janos Huszar ne Universitetin e Arteve

30 11 2011
Hapet ne Galerine FAP ekspozita Under Pressure

3 11 2011
Soprano Caroline Merz në Universitetin e Arteve

20 10 2011
Kriteret e konkurseve te pranimit ne programet Master ne Universitetin e Arteve per vitin akademik 2011-2012

11 10 2011
Ceremonia e fillimit te vitit te ri akademik 2011-2012

6 10 2011
Ambasadori i Delegacionit të Bashkimit Europian viziton Universitetin e Arteve

19 09 2011
Studentet e regjistruar ne Universitetin e Arteve

11 09 2011
Rezultatet e konkurseve te pranimit ne Universitetin e Arteve shpallur nga APRIAL

5 09 2011
Rezultatet e konkurseve te pranimit ne Universitetin e Arteve

16 08 2011
Listat emerore te kandidateve per konkurim per vitin akademik 2011-2012

29 07 2011
Njoftim i FM per studentet qe pregatiten te konkurojne ne specialitetet Piano dhe Fizarmonike

8 07 2011
Njoftim mbi regjistrimet ne Konkurset e Pranimit ne Akademine e Arteve

8 07 2011
Udhezimi mbi Zhvillimin e Konkurseve te Pranimit dhe Tarifen e Regjistrimit

18 06 2011
Hapesirat studentore ne Akademine e Arteve

15 06 2011
Datat e provimeve per sezonin veror, Qershor-Korrik 2011

10 06 2011
Zv.Shefi i Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun në Ambasadën e SHBA viziton Akademine e Arteve

19 05 2011
U zhvillua në Tetovë aktiviteti kulturor tashmë i kthyer në traditë “Ura me Tri Harqe”

6 05 2011
Publikohen kriteret e konkurseve te pranimit per vitin akademik 2011-2012

27 04 2011
Aktivitet ne Diten Boterore te Pronesise Intelektuale

25 04 2011
Pershendetja e Rektorit Prof. Petrit Malaj pas vendimit te Keshillit te Ministrave per krijimin e Universitetit te Arteve

20 04 2011
Aktivitete ne Universiaden Sportive Kombetare

15 04 2011
Marreveshja e Bashkepunimit mes Akademise se Arteve dhe Universitetit te Tetoves

17 03 2011
Vizita ne Universitetin Aristotel te Selanikut

2 02 2011
Statuti i ri i Akademise se Arteve

24 01 2011
Rektorati i Akademisë së Arteve shpall konkursin për vende pune per personel akademik

17 01 2011
Memorandum Mirëkuptimi mes Akademisë së Arteve dhe Universitetit të Tiranës

7 12 2010
Hapet Stina Koncertore Dimer 2010-2011

6 12 2010
Kalendari i Aktiviteteve ne QYTETIN E ARTEVE

12 10 2010
Kryeministri i Republikes viziton Akademine e Arteve

23 09 2010
Konferenca per shtyp, QYTETI I ARTEVE

18 10 2010
QYTETI I ARTEVE

13 09 2010
Fituesit e Fazes se Pare ne programet e studimit te Akademise se Arteve, shpallur nga APRIAL

8 09 2010
Rezultatet e Konkurseve te Pranimit 2010 ne Akademine e Arteve

8 09 2010
Vizita e Këshilltarit te Ambasadës së Republikës së Serbisë në Akademine e Arteve

1 09 2010
Njoftim mbi kalendarin e konkurseve te pranimit ne Akademine e Arteve

1 09 2010
Listat e kandidateve te regjistruar ne konkurset e pranimit

23 08 2010
Njoftim mbi zhvillimin e Konkurseve te Pranimit dhe tarifen e regjistrimit ne Akademine e Arteve

30 07 2010
Njoftim per pjesemarresit ne konkurset e pranimit ne FM, Specialiteti Piano

14 06 2010
Vizita e Prof. Hufschmidt ne Akademine e Arteve

4 06 2010
Vizite e perfaqesuesit te Taiwan ne Akademine e Arteve

2 06 2010
“URA ME TRI HARQE”, aktivitete

2 06 2010
ART NEN TRI HARQE

9 04 2010
Vizite e delegacionit te Epoka University ne Akademine e Arteve

9 04 2010
Marreveshja e bashkepunimit ndermjet Akademise se Arteve dhe Universitetit Aristotel, Selanik

2 04 2010
Hapet Stina Koncertore e Pranveres ne Akademine e Arteve

15 03 2010
Vizite e Delegacionit te Akademise se Arteve ne Prishtine, 10-12 Mars 2010

27 01 2010
Konferenca e Universiteteve Shqipfolese Struge, 22-23 Janar 2010

21 01 2010
Ambasadorja Polake viziton Akademine e Arteve

23 12 2009
Akademitë e Arteve/ Universitetet e Evropës Juglindore në temën -Transform në Artin e Edukimit-

25 11 2009
Takimi i XVIII- të Shkollave, Konservatorëve, Universiteteve të Muzikës nga mbarë Rajoni i Mesdheut

25 11 2009
Takimi Ndërkombëtar mbi Strategjitë e Bashkëpunimit, Gorizia

25 11 2009
Binjakezimi ndermjet ISSM, Konservatorit Guido Cantelli te Novares dhe Akademise se Arteve

25 11 2009
Presidenti Topi nderon Akademinë e Arteve me Urdhrin “Mjeshtër i Madh”