<

Datat e Provimeve

21/01/2015 - Kalendari i provimeve te muajit Shkurt

 

26/08/2014 - Kalendari i provimeve te vjeshtes

07/05/2014 - Kalendari i Provimeve te Mbartura dhe Sezonale
 

16/01/2014 - Kalendari i Provimeve Sezonale